Maria Kalaniemi

Olen Maria Kalaniemi, pedagogi, muusikko, MuT ja lehtori sekä Tommy Hellsten -instituutin Ihminen tavattavissa -terapeutti. Olen pitkän linjan pedagogi ja taiteilija (mm. Sibelius-Akatemia, Kungliga Musikhögskolan). Olen tehnyt konserttikiertueita koti-ja ulkomailla sekä pitänyt lukuisia mestarikursseja vuosien varrella. Terapeuttina / mentorina toimin Sibelius-Akatemiassa sekä omalla vastaanotollani, jossa asiaskuntani kirjo on laaja, koostuen opiskelijoista eläkeläisiin.
Kaikki me tarvitsemme saada tulla kuulluiksi ja kohdatuksi sellaisina kun juuri nyt olemme.

Olet sydämellisesti tervetullut matalan kynnyksen terapeuttiseen kohtaamiseen.

Varmt välkommen på terapimottagning även på svenska.

 

Puh. 040-5539199
maria.kalaniemi@gmail.com
www.mariakalaniemi.com

Työhuoneeni sijaitsee Espoon keskustassa, Kiltaveljenpolku 2, hyvien yhteyksien äärellä. Autoille löytyy parkkipaikka vierestä. Espoon juna-asemalta noin 10 min. kävelymatka. Myös etävastaanotto on mahdollinen, puhelimitse tai verkon kautta. Tervetuloa, Välkommen!

”Mariasta huokuu aina lämmin, positiivinen ja hyväksyvä energia, jonka myötä hänelle on helppo puhua. Hän on hyvä kuuntelija, joka tilaa antamalla ja toisaalta kuulemansa pohjalta haastamalla ja pohtimalla osallistuu keskusteluun luoden luonnollisen vuorovaikutuksen”