Ihminen tavattavissa – terapeutti

Kaipaatko vastavuoroista, inhimillistä ja läsnäolevaa terapeuttista kohtaamista? Mitä sinä tarvitset juuri nyt, entä mitä sinulle kuuluu? Onko sinulla haasteita ja kipukohtia, joita olisi hyvä tutkia ja jakaa turvallisesti? 

Sinut nähdään, kuullaan ja kohdataan kokonaisuutena – ihmisenä, joka olet. Saat tarkastella turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä elämäntilannettasi suorittamatta ja omien tarpeidesi mukaan.  

Aihepiireinä voivat olla esim. arjessa jaksaminen, uupumus, vertaileminen tai haasteet vuorovaikutussuhteissa sekä yksityiselämässä, työ- tai opiskelustressi, itsetuntemus – kuka minä olen, rajojen asettaminen, suorituspaineet, yksinäisyys, eläkkeelle siirtyminen ja siihen totuttautuminen. Myös onnistumisten ja kohokohtien jakaminen voimaannuttaa sekä antaa elinvoimaa arjessa jaksamiseen! 

Alkoholismi, mielenterveysongelmat, narsismi, paniikkihäiriö, psykofyysinen hyvinvointi, muistisairaan omaisena ja läheisenä toimiminen, muusikkona ja taiteilijana toimiminen ovat lisäksi minua lähellä olevia aiheita, joista monista minulla on kokemusasiantuntijuutta. 

Voit tulla terapiaan myös ilman erityistä aihetta, kun koet tarvetta luottamukselliseen kohtaamiseen ja vastavuoroiseen keskusteluun. Katsotaan yhdessä mitä hetkessä syntyy ja mitä elämänpolultasi tahtoo tulla sanoitetuksi ja jaettavaksi. Toimin kanssamatkaajana ja tukena. Tapaamisissamme voidaan käsitellä mitä vain aiheita, jotka ovat mielen päällä.  

Vastaanoton hinta (toistaiseksi):
60 min. 100 euroa,
90 min. 140 euroa.

Vastaanotto molemmilla kotimaisilla. 

Lisätietoja: www.ihminentavattavissa.fi 

”Tärkeintä ei ole mitä sinä teet, vaan kuka sinä olet” 

Tommy Hellsten